ПОСЛЕДНА ОБЈАВА

Linija
 

Ниту една као ти,
не ми дава,
не ми дава мир, не!

2Bona ft Traker - Ne Mi Dava Mir (Prod. by Kun)

Plocha
 

НЕШТО НОВО

Linija
ноември 27, 2018

Yung Dza повторно во соработка со Таско

И Таско подготвува нов соло проект. Песната се вика "АЛО", а музиката е дело на веќе познатиот за вас Yung Dza Beats, со кој веќе остваривме соработка за песната "АИР МАКС".
ноември 26, 2018

Ивајо и 2Бона работат на “Балкан”

Како што веќе кажавме нашата продукција работи со полна пареа, па така 2Бона веќе работат на нивната нова песна "Балкан". Песната го носи новиот звук со јаки 808 кикови, а е продуцирана од Иван Јованов - Ивајо и Марио Јелич - Кун. За цел си поставивме оваа песна да стигне до публиката надвор од овие граници, како во соседна Србија така и во соседна Бугарија, а и пошироко.
ноември 20, 2018
Новости

Тракер и Ивајо ја спремаат “Шампиони”

Во подготовка е и најновиот соло проект на Тракер – Шампиони, продуцирана од страна на добро познатиот Иван Јованов – Ивајо. Зад камерите како и секогаш е Гордан Божиновски. Екипо, очекувајте хит!

НАШИ ОБЈАВИ

Linija